Τα ασφαλιστικά μας γραφεία ιδρύθηκαν το 1989 στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στο Νέο Ηράκλειο επί της Λεωφ. Ηρακλείου 394.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, συνεργαζόμενη με μια πλειάδα φερέγγυων και αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών.

Μέσα από τα πολύ καλά οργανωμένα γραφεία μας, μπορούμε και προσφέρουμε στους χιλιάδες πελάτες μας ασφαλιστικά προϊόντα με ποιότητα, ασφάλεια, σταθερότητα, αμεσότητα και χαμηλές τιμές.

Έχουμε την δυνατότητα συγκρίνοντας μεταξύ πολλών ασφαλιστικών προϊόντων, να προτείνουμε στον πελάτη μας την πιο σωστή και συμφέρουσα λύση σε οποιαδήποτε ασφαλιστική του ανάγκη.

Έχουμε επενδύσει στην σύγχρονη τεχνολογία προς όφελος των πελατών μας.

Εκδίδουμε on-line άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση κάλυψη του πελάτη μας.
Τηρούμε ηλεκτρονικό αρχείο με όλα τα δικαιολογητικά που μας αποστέλλει ο πελάτης μας, με αποτέλεσμα να τα έχουμε άμεσα στην διάθεση του για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. αποζημίωση, τροποποίηση ασφάλισης κ.λ.π.).

Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα εφόσον το επιλέξουν, να ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για όλες τις σημαντικές εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο μέσω του newsletter που εκδίδουμε.

Εξυπηρετούμε σωστά και άμεσα τον πελάτη μας παραδίδοντας στον χώρο του (εντός Αττικής) με υπάλληλό μας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του, τις ανανεώσεις του, καθώς και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο χρειαστεί (π.χ. αποζημίωση), χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνσή του. Τους πελάτες μας που βρίσκονται εκτός Αττικής τους εξυπηρετούμε με αντικαταβολή ή με courier, επίσης χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση.

Η φιλοσοφία μας είναι η σωστή, ποιοτική, γρήγορη, άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση του πελάτη μας, ο οποίος αφού καθημερινά μας κρίνει και μας συγκρίνει, να μας επιβραβεύσει με την εμπιστοσύνη του.

Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας μας μέσα σε μία εικοσαετία που δραστηριοποιούμαστε στον ασφαλιστικό χώρο.

Φιλοδοξία μας είναι να έχουμε πελάτες οι οποίοι να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους μαζί μας και να χτίσουμε μεταξύ μας μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης.